Skil dig ud fra gruppen

Når man først er ung og gerne vil være populære og gerne ses som en af de populære, kan det for mange være svært at skille sig lidt ud fra den gruppe man nu engang er endt op i. Dette er faktisk uanset om man er gerne vil være populær eller ej. Der er mange måder, hvorpå man kan skille sig ud fra sine venner og veninder og jeg vil i nedenstående komme ind på 4 punkter, hvorpå dette er muligt at gøre.

De 4 muligheder er:

  • Din tøjstil
  • Dine smykker
  • Din personlighed
  • Dine hobbyer

Din tøjstil

Den første og den nok klart mest populære måde at forsøge skille sig ud fra sine vennegrupper er igennem ens tøjstil. Her er der rigtig mange mennesker, der vil definere deres egen tøjstil som værende unik, noget særligt eller, at den reflekterer ens personlighed. Dette er i de langt fleste tilfælde ikke korrekt, da dette er den fuldstændig samme tøjstil som alle andre i ens vennegrupper har.

Dine smykker

Lidt i samme stil som ovenstående kan man forholdsvist nemt skille sig ud via ens brug af ens smykker. Her er det især i Frankrig og USA blevet utroligt populært med store øreringe, hvor det her i Danmark er blevet utrolig populært at gå med farverige smykker og ikke desto mindre marguerit smykker. Her kan man blandt andet skille sig ud via perlesmykker og eller sort rhodineret smykker.

Din personlighed

Den nok både sværeste og nemmeste måde at skille sig ud fra sine vennegrupper er igennem ens personlighed. Her er det efterhånden blevet mere reglen end undtagelsen, at man i sine vennegrupper optager hinandens personligheder for at kunne være bedre veninder. Dette er en tendens, der bør elimineres hurtigst muligt, da dette svækker den personlige udvikling gevaldigt.

Dine hobbyer

Sidst men ikke mindst er der ens hobbyer. Dette er lidt i samme tråd som med ens personlighed, men alligevel forskellige. Her skal man virkelig holde fast i ens hobbyer uanset om dette måtte være gaming, pokemon kort samling eller hvilken form for sport man nu end går til. Uanset hvilken hobby man har er denne eller de hobbyer med til at skille dig ud fra dine vennegrupper.