Bagt lyssej med nudler

2 pers.

Ingredienser

300 g lyssej uden skind og ben
Mariande:
½ dl god soya
½ dl rørsukker
2 tsk. ingefær, fintrevet
saft af ½ lime
Desuden.
300 g friskbælgede ærter
150 g sobanudler
100 g sukkerærter, skåret i julienne
½ bdt. forårsløg i julienne
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom soya, sukker, ingefær og lime i en gryde, bring det i kog og lad det koge i godt 5 minutter. Tag af varmen og lad dressingen køle af.
Del lyssejfileterne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag ved 175 grader i ca. 15 minutter, eller til den er netop gennemstegt.
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Mens de stadig er varme, blandes de med lidt af marinaden, bælgede ærter, sukkerærter og forårsløg. Fordel nudelsalaten på 2 tallerkner, anret fisk på toppen og dryp med dressingen. Pynt med lidt ekstra forårsløg og server.