Bøf med appelsin-gremolata

2 pers.

Ingredienser

2 bøffer af oksefilet eller oksemørbrad
2 rødløg
2 spsk. balsamico
2+1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 bdt. persille
1 appelsin
salt, friskkværnet peber
Tilbehør:
bagte kartofler eller risotto

Fremgangsmåde

Pil løgene og skær dem i 4-5 tykke skiver. Stik en tandstik igennem hver skive. Læg dem i et fad sammen med bøfferne.
Pisk balsamico og olivenolie sammen med lidt salt og friskkværnet peber og hæld det over. Lad det trække 10-15 minutter.
Hak hvidløgsfed fint og bland det med 2-3 spsk. hakket persille og fintrevet appelsinskal.
Dup bøfferne tørre og steg dem på en pande. Tag dem af panden og hold dem varme. Steg løgene på panden 5-8 minutter. Anret med appelsin-gremolata og det valgte tilbehør.