
4 pers.
Ingredienser
4 oksesteaks
2 spsk. grov sennep
1 spsk. worcestershiresauce
1 spsk. balsamico
2 fed presset hvidløg
Grillede peberfrugter:
2 røde peberfrugter
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 tsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
½ tsk. tørret, stødt chili
1 fed presset hvidløg
1 spsk. hakket bredbladet persille
1 tsk. hakket frisk timian
Fremgangsmåde
Bland kødet med sennep, worcestershiresauce, eddike og hvidløg i en stor skål. Dæk skålen til og sæt den i køleskab i mindst 3 timer og gerne 24. Lad de 4 steaks dryppe af og kasser marinaden.
Steg kødet pÃ¥ en opvarmet grillpande – eller pÃ¥ en grill – til det er gyldnent pÃ¥ begge sider og steg som ønsket. Læg de grillstegte peberfrugter pÃ¥ grillpladen og lad dem stege med, til de er varme. Server steaks’ene med peberfrugter.
Grillstegte peberfrugter:
Del peberfrugterne i kvarte og fjern kernerne. Læg peberfrugterne under grillen med skindet op ad til det bliver sort. Dæk dem til og fjern skindet. Bland det varme peberfrugter i en skål med olie, eddike, chili, hvidløg og urter.