Skøn lagkage med hindbærcreme

Ingredienser

Chokoladecreme:
150 g mørk god chokolade
½ piskefløde
1 spsk. Grand Marnier

Hindbærcreme:
1 dl piskefløde
250 g mascarpone
80 g flormelis
korn af 1 stang vanilie
200 g hele, frosne hindbær

Glasur:
rød og gul frugtfarve
350 g flormelis
1 dl vand

Endvidere:
3 gode lagkagebunde
½ liter piskefløde

Fremgangsmåde

Chokoladecreme:
Hak chokoladen groft. Lun piskefløden – den må IKKE koge!!! Hæld fløden over chokoladen og pisk, til chokoladen er helt opløst. Tilsæt Grand Marnier og køl cremen helt af.

Hindbærcreme:
Pisk fløden let. Pisk mascarpone, flormelis og vaniliekorn i. Tilsæt de frosne hindbær. Læg en lagkagebund i en springform. Smør hindbærcreme på. Læg en endnu en bund. Pisk chokoladecremen op og smør den på. Læg den sidste bund på og stil kagen på køl i et par timer.
Rør glasur sammen, så den nærmest er orange. Pynt kagen med glasur og flødeskum.