Sådan forvandler du dit badeværelse til en spa

Det er nemmere end du tror at forvandle dit badeværelse til en lille spa. Med få midler og nogle gode tips, kan du forvandle det sted i boligen, hvor du dagligt plejer dig selv, til en afslappende og velgørende spa.

Find den rigtige beholder til din shampoo

En af de første ting du skal gøre for at forvandle dit badeværelse til en spa, er at finde den rigtige beholder til din shampoo. En flot og elegant shampooflaske vil gøre det hele mere indbydende og få dig til at føle dig som en konge eller dronning, når du står under bruseren.

Investér i en god hårbørste

En anden ting du kan gøre for at forvandle dit badeværelse til en spa, er at investere i en god hårbørste. En hårbørste med bløde børster og en behagelig håndtag, vil gøre børstningen af dit hår til en fornøjelse.

Køb en god håndcreme

En tredje ting du kan gøre for at forvandle dit badeværelse til en spa, er at købe en god håndcreme. En håndcreme med en blød og cremet konsistens, vil gøre dine hænder bløde og velplejede.

Investér i en god kropsscrub og smør

En fjerde ting du kan gøre for at forvandle dit badeværelse til en spa, er at investere i en god kropsscrub. En kropsscrub vil fjerne alle dine døde hudceller, og efterlade din hud blød, glat og velplejet. Noget af det som også høre til en spa og nu når vi snakker om scrub og kropsprodukter, er at købe en god kropssmør. En kropssmør med en blød og cremet konsistens, vil gøre din hud blød og velplejet.

Husk også den rette skraldespand

En sidste ting du kan gøre for at forvandle dit badeværelse til en spa, er at huske at købe en flot skraldespand. En skraldespand i det rigtige design vil føles helt rigtigt i dit nye spa-badeværelse. Her tænker vi især på en pedalspande, som vil gøre at dit badeværelse får et mere rent og gennemført udtryk.

Få dit badeværelse til at ligne en spa med disse gode tips

Når du har læst ovenstående artikel, bør du have nogle gode tips til hvordan du får dit badeværelse til at ligne en spa. Husk på at det er nemmere end du tror, at forvandle dit badeværelse til en lille spa. Med få midler og nogle gode tips, kan du forvandle det sted i boligen, hvor du dagligt plejer dig selv, til en afslappende og velgørende spa.