Hold plænen i skak i vækstsæsonen

Har din virksomhed skaffet sig det skønneste udendørsareal med den flotteste plæne, så er det en god idé at vide at du lige om lidt skal være opmærksom på plænens udvikling i løbet af de næste par måneder, for her er der tale om en plænes vækstsæson og denne kan for mange virke som en vanskelig opgave at holde pæn og nydelig hele vejen igennem sæsonen.

Undgå det udfordrende havehold med en god maskine

Med det samme man erhverver sig en plæne og man gør dette for første gang, vil man som oftest opdage at en plæne langt fra er noget man bare lige holder pæn. Faktisk er en plæne ikke noget der hører ind under en nem have og det skyldes at der er forskellige perioder i græssets livscyklus, som kan være svære at tæmme uden kendskab.

Har du ikke bare en lille plæne og kan du allerede nu se at det kommer til at volde dig problemer at holde dette stykke jord pæn og ordentligt hvis der virkelig er tale om et mere udfordrende havehold, så skal du muligvis se nærmere på en Stiga havetraktor eller rider.

Et mærke af god kvalitet som kan leveres køreklar hjem til dig

Stiga er et godt klassisk mærke indenfor havemaskiner og redskaber og har i mange år haft ry for god kvalitet. Når du har en større plæne, så er det helt sikkert guld værd at have en god havetraktor eller rider til at holde plænen i skak og det er hvad enten du finder en Stiga eller et helt andet mærke. -Det er næsten ikke til at undvære.

Da der ikke er tale om billige maskiner, når man skal kigge på en havetraktor eller en rider, så er det for de fleste mærkeligt, ikke at smide den smule ekstra der kan være af penge, for at få en køreklar havetraktor eller rider af en bedre kvalitet, men det er også vigtigt at se på hvilke muligheder der er for at skaffe reservedele og det nytter derfor ikke at gå efter en gammel model af et mærke der ikke længere tilbyder reservedele.

Stiga har styr på reservedelene til dit køretøj og hvis du har brug for at få den leveret så kan du med fordel få din maskine leveret hjem til dig selv, samlet og klar til brug. -Helt uden ekstra beregning.