Derfor Foretrækker jeg altid Dansk Maling

Der findes rigtigt mange forskellige typer maling på markedet i dag. Det kan derfor godt være ekstremt uoverskueligt, at skulle vælge den rigtige maling. Ingen har lyst til at træffe det forkerte valg. Hvis man køber en maling der er for billig, så risikerer man at kvaliteten ikke er god nok til det projekt man har gang i. På den anden side er det også irriterende at betale overpris for noget luksus-maling, hvis det ikke gør nogen reel forskel.

En af mine venner gik i gang med et større projekt, for at kunne vælge den rigtige maling hurtigt og let. Han bestilte datablade på alle de forskellige typer maling der var i malebutikken, og skrev dem alle sammen ind i et kompliceret Excel-ark. Jeg tror han brugte 2-3 måneder på projektet. Til sidst gav han op: det viste sig at være en langt mere uoverskuelig opgave, end han havde regnet med.

Så hvad gør man? Er man bare nødt til at tage en chance hver eneste gang man har brug for at købe maling? For mig at se, så må målet være, at få fingrene i maling der bare virker. Hvis du altid ender ud med noget maling, der er af god kvalitet, uden at det koster kassen, så er alt jo godt. Baseret på mine erfaringer, så kræver det ikke et kæmpe regnestykke. Tricket er at finde et mærke, der altid leverer maling af ordentlig kvalitet, uden at tage overpris for det.

Der er selvfølgeligt flere mærker af maling, der opfylder de basale krav. Men jeg er mere kræsen end det. Jeg maler udelukkende ting her i Danmark: og derfor foretrækker jeg dansk maling. Det handler ikke om national stolthed eller lignende. Det handler derimod om, at jeg maler ting i Danmark. Jeg maler altså på overflader, der er typisk danske. Når jeg maler udendørs, så skal min maling kunne holde til det danske vejr. Hvad ved en kinesisk maleproducent om de danske forhold? Absolut ingenting. Derfor er mine odds altid bedre, ved at vælge dansk maling.

Her har jeg rigtigt gode erfaringer med maling fra beck og jørgensen. Jeg har brugt stort set alle de typer maling de sælger, og har altid været godt tilfreds. Malingen er ikke helt billig, men der er den rigtige balance imellem pris og kvalitet. Jeg har samtidig fundet ud af, at man faktisk kan købe beck og jørgensen maling til fornuftige priser online. Det er derfor blevet mit ?trick? til at vælge maling. Ved altid at købe beck og jørgensen maling er jeg sikker på, at malingen egner sig til de danske forhold, og at kvaliteten er i orden. Hvis den logik også lyder fornuftig i dine ører, så er du velkommen til at stjæle mit lille trick!